سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نمازگزار محبّت فرشتگان و هدایت وایمان و نور معرفت دارد . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
لوگوی وبلاگ
 

صفحات اختصاصی
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :93
بازدید دیروز :0
کل بازدید :53893
تعداد کل یاداشته ها : 85
103/10/3
4:24 ع
مسئولان محترم آیا می دانید:

بووووسمدرک داشتنرابطه با آمریکا، چه بر سر ملت افغانستان می آورد؟ مدرک داشتنآفرین

 

 

 

  ب ه گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، فرار به خارج از کشور پدیده ناآشنایی برای حکومت حامد کرزی نیست به حدی که از کارمندان دولتی و دانشجویان گرفته تا این اواخر ملایان حکومتی نیز از این روند مستثنی نشدند.

مثل اینکه داشتن تابعیت دوگانه و گرفتن تابعیت یک کشور غربی برای مقامات دولتی به صورت یک مد در آمده است و اگر مسئولی به چنین افتخاری نائل نشده باشد، گویا چیزی کم دارد! متاسفانه این موضوع شامل وکیلان مجلس شورای ملی نیز شده است. برخی نمایندگان پارلمان که با هزینه های هنگفت تبلیغاتی و پشتوانه های سیاسی به مجلس راه یافته اند، با استفاده از امکانات شورا برای گرفتن تابعیت کشور دوم به خارج سفر می کنند.

متاسفانه براساس اخبار منتشر شده تا کنون هفت تن از اعضای پارلمان در جریان سفرهای رسمی به کشورهای خارجی پناهنده شده اند. که برخی از اینان بعد از پناهنده شدن، به مسیحیت گرائیده و حق دموکراسی صلیبی را ادا کرده اند که نمونه بارز آن محترمه نجیبه شریف عضو پارلمان و قبلا معین اداری وزارت زنان اداره کابل می باشد که از دین اسلام خارج شده است.

پیش از این گفته می شد که جوانان افغانستان که به یونان می روند، بعضا تحت فشارهای مالی به کلیسای مسیحیت رفته و دین اسلام را ترک می کنند و حتی برخی از آنها بعد از برگشت به وطن همکاری خود را با سازمانهای ترویج و تبلیغ مسیحیت آغاز می نمایند.

اما اکنون ترویج مسیحیت از خارج کشور به داخل فراگیر شده و سربازان آمریکایی مستقر در افغانستان با توزیع کتاب انجیل به زبان های فارسی و پشتو ، به راحتی و بدون دغدغه سرگرم تبلیغ آیین مسیحیت هستند. سفیران و کارمندان خارجی نیز با دادن وعده وعیدهایی، از خلأهای اقتصادی، روانی و تربیتی سوءاستفاده نموده و با ترویج مسیحیت، اهداف خاص خودشان را در افغانستان دنبال می کنند.

متاسفانه در دو یا سه دهه اخیر، استدلال اساسی و اصولی که بتواند پایه های عقاید افراد را استحکام بخشد در افغانستان صورت نگرفته است و عواملی نظیر جنگهای داخلی، بی نظمی و مناسب نبودن زمینه آموزش و تربیت، باعث شده اصول و مبانی دینی تقویت نشود و خلأ ترویج احکام اسلامی به وجود آمده، و برخی ها از فرصت استفاده نموده به سمت مسیحیت تمایل پیدا کنند.

مدتی است، عده ای از افغانستانیها با فهم اصولی دین دچار مشکل شده اند زیرا آن را به صورت سنتی پذیرفته اند، بنابراین اکنون قصد دارند با پذیرش مسیحیت مدل جدید و امروزی از خود را به نمایش گذارند در حالیکه به دلایل عقلانی می توان اثبات کرد که اسلام کامل ترین دین آسمانی است.

اما دموکراسی به سبک غربی که ارمغان حضور کشورهای غربی در افغانستان است، تبعات ناگواری را بر پیکره کشور ما که 99 درصد از جمعیت آن مسلمان هستند، وارد کرده است به نحوی که خیزش آرام مربیان مسیحی در میان اقشار مختلف مردم مسلمان به ویژه دانشجویان کشور، تحت نام دموکراسی از جمله عوارض ناگوار این دموکراسی غربی است.

هدف قرار گرفتن دانشجویان برای گسترش مسیحیت از سوی نهادهای وابسته به غرب و سهل انگاری مسئولان حکومت کرزی صاحب، در برابر این اقدام هدفمند، عواقب خطرناکی را برای کشور مسلمان ما در پی خواهد داشت زیرا غربیها در افغانستان به شدت در تلاش هستند تا با گسترش مسیحت، این دین را جایگزین دین اسلام کنند.

کارشناسان دینی بر این باور هستند که ترویج و گرایش مسیحیت در افغانستان به چند دلیل صورت می گیرد که مهمترین آن ضعف دولت در تامین نیازهای مادی و معنوی مردم، کمبود برنامه های فرهنگی از سوی رسانه ها و عدم آگاهی مردم از آموزه های دینی می باشد.

لازم است خدمت رئیس جمهور محترم، وزیر محترم معارف و وزیر محترم اطلاعات و فرهنگ یادآور شویم که چون افغانستان یک کشوراسلامى است و همه قوانین به اساس احکام شریعت اسلامى ساخته مى شود، بناء تبلیغ وترویج سایر ادیان در کشور جواز ندارد.

ازدیدگاه شریعت اسلامى نیز بود و باش مسیحیان در کشورهاى اسلامى اگرسابقه داشته باشد، مشکلى ندارد و جواز دارد اگر به مناسک خود بپردازند، ولى در صورتیکه سابقه بودوباش نداشته باشند، ایجاد کلیسا هاى جدید و تبلیغ عیسویت در این کشورها جواز ندارد.

اما اکنون خارجی ها به سردمداری آمریکا قصد دارد مسیحیت و احتمالا بعد از آن یهودیت را در افغانستان اشاعه و گسترش دهند و در این میان بیش از همه چیز سکوت و به خواب زدگی مقامات کشور دردآور است. این مسئولان می دانند که حاصل رابطه با آمریکا چیست؟

این مقامات دولتی می دانند یکی از نتایج امضاء پیمان استراتژیک مدت دار با کشورهای غربی، به خطر افتادن دین و امور معنوی مردم است، اما باز هم دنیا را بر آخرت ترجیح می دهند و حاضرند ریاست چند روزه دنیا را به هر قیمتی به دست آورند ولو به بهای مرتد شدن خود و برخی از هموطنانشان؟ بدون اینکه از خود بپرسند آیا این معامله به نفع دنیا و آخرتشان هست یا خیر؟